Πώς να μαγειρεύουν πάπια χωρίς το δέρμα

Τα στήθη του πάπιας μπορούν να αγοραστούν με ή χωρίς το δέρμα. Η αφαίρεση του δέρματος μειώνει το περιεχόμενο λίπους και θερμίδων της πάπιας. Ένα 3-oz. Η εξυπηρέτηση του δέρματος χωρίς πάπια περιέχει 119 θερμίδες και 3 γραμμάρια λίπους, σύμφωνα με το Υπουργείο Γεωργίας των Ηνωμένων Πολιτειών. Ένα 3-oz. Πάπια στήθος με το δέρμα περιέχει 172 θερμίδες και 9 γραμμάρια λίπους. Τα κομμάτια πάπιας χωρίς δέρμα είναι καλύτερα προετοιμασμένα σοταρισμένα, ψημένα ή σχάρα.

Κόψτε κάθε δέρμα στη πάπια με ένα κοφτερό μαχαίρι κοτόπουλου. Κόψτε όλα τα κομμάτια της περίσσειας του δέρματος και του λίπους. Διατηρήστε το λίπος και το δέρμα για να κάνετε σάλτσα, αν θέλετε.

Ετοιμάστε μια μαρινάδα για την πάπια. Μπορεί να είναι τόσο απλό όσο η επικάλυψη της πάπιας με ελαιόλαδο, αλάτι και φρέσκο ​​πιπέρι. Επιπλέον καρυκεύματα που ταιριάζουν καλά με πάπια περιλαμβάνουν ρίγανη, φασκόμηλο, θυμάρι, μπαχάρι, σκόρδο και κόλιανδρο. Καλύψτε την πάπια με τη μαρινάδα και τυλίξτε την με ένα πλαστικό περιτύλιγμα.

Μαρινάρετε την πάπια για μία έως δύο ώρες στο ψυγείο. Κάτω από το δέρμα μιας πάπιας είναι ένα παχύ στρώμα λίπους που τρυώνει το κρέας κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος. Οι μαρινάδες μπορούν να βοηθήσουν να αντικατασταθεί το λίπος που αφαιρείται όταν αφαιρείτε το δέρμα της πάπιας.

Ζεσταίνετε μια μεγάλη κατσαρόλα με μέτρια φωτιά. Μην τοποθετείτε λάδι στο τηγάνι κατά το μαγείρεμα της πάπιας.

Ρυθμίστε τα στήθη της πάπιας στο τηγάνι. Μαγειρέψτε τα στήθη για περίπου τρία λεπτά και στις δύο πλευρές, μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.

Χρησιμοποιήστε ένα θερμόμετρο κρέατος για να ελέγξετε τη φόρτιση. Βάλτε το θερμόμετρο στο παχύτερο τμήμα του στήθους. Η εσωτερική θερμοκρασία θα πρέπει να διαβάζεται 165 βαθμούς Φαρενάιτ.

Αφαιρέστε την πάπια από το τηγάνι και τοποθετήστε το σε μια στρώση χαρτοπετσέτας. Σερβίρετε αμέσως την πάπια με την αγαπημένη σας σάλτσα ή σάλτσα.