Πώς να μαγειρεύουν τα βουβάλια

Τα μπιφτέκια είναι ένας τύπος ψαριού γλυκού νερού που μαγειρεύεται καλύτερα στο φούρνο. Δεν είναι σαν φτερά κοτόπουλου βουβάλου, που σερβίρονται με ράντσο ή γαλάζιο τυρόπηγμα για βυρσοδεψία. Εάν αυτό είναι απογοητευτικό για σας, μην απελπίζεστε. Μπορείτε ακόμα να μαγειρέψετε τα βουβάλια και να βάψετε το ψάρι σε κρεμώδη ζεστή σάλτσα τύπου βουβάλου, όπως ακριβώς κάνετε με φτερούγες κοτόπουλου. Πειραματιστείτε με το μαγείρεμα των βουβαλιών ψαριών, βάζοντας τα ψάρια με διαφορετικά συστατικά.

Προθερμάνετε το φούρνο στους 350 F.

Προσθέστε το βούτυρο, τη σάλτσα πιπεριού, το αλάτι και το ξύδι σε μια κατσαρόλα για να φτιάξετε τη ζεστή σάλτσα βουβάλου για το ψήσιμο των ψαριών. Τοποθετήστε τη κατσαρόλα στη σόμπα και θερμαίνετε τη μεσαία υψηλή ρύθμιση μέχρι να λιώσει το βούτυρο. Αφαιρέστε το από τη φωτιά και αφήστε το στην άκρη.

Τοποθετήστε τα φιλέτα των βουβαλιών σε ένα ταψί.

Βάψτε τα ψάρια με τη ζεστή σάλτσα βουβάλου, χρησιμοποιώντας μια βούρτσα μαγειρέματος. Βάλτε το στο φούρνο και ψήνετε για 25 λεπτά.

Ανακατέψτε τα φιλέτα ψαριών περίπου 12 λεπτά στο μαγείρεμα με μια σπάτουλα, βάζοντας το αναποδογυρισμένο μέγεθος των ψαριών επίσης.

Αφαιρέστε τα ψάρια από το φούρνο όταν η εσωτερική θερμοκρασία φτάσει τα 145 F σε θερμόμετρο κρέατος. Τα ψάρια θα πρέπει επίσης να ξεφλουδίσουν εύκολα όταν τρυπηθούν με ένα πιρούνι.