Πώς να μαγειρεύουν τα πλευρά χρησιμοποιώντας αλουμινόχαρτο

Οι πλευρές μαγειρέματος σε αλουμινόχαρτο είναι μια τεχνική δημοφιλή στο κάπνισμα και το μπάρμπεκιου και μπορούν εύκολα να χρησιμοποιηθούν όταν μαγειρεύουν τα πλευρά στο φούρνο στο σπίτι. Η περιτύλιξη των νευρώσεων στο φύλλο αλουμινίου ελαττώνει ελαφρώς το χρόνο μαγειρέματος και οδηγεί σε τρυφερό, ζουμερό κρέας.

Ελευθερώστε το τριχωτό τρίψιμο και στις δύο πλευρές των νευρώσεων. Καλύψτε τις νευρώσεις εντελώς και τρίψτε το μίγμα στο κρέας. Καλύψτε και τοποθετήστε το σε ψυγείο τη νύχτα. Τα μπουκάλια στεγνού τρίμματος είναι διαθέσιμα σε πολλά σούπερ μάρκετ ή μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στο Internet για μια συνταγή ξηρής τρίβας που είναι εύκολο να αναμειχθεί στο σπίτι.

Προθερμάνετε το φούρνο στους 300 βαθμούς Κελσίου. Τοποθετήστε τα νεύρα, με το κρέας προς τα πάνω, πάνω στο φύλλο μπισκότων και ψήνετε για 30 έως 45 λεπτά. Αυτό θα προκαλέσει την ξηρή τρίψιμο για να δημιουργήσει μια κρούστα στις πλευρές.

Τυλίξτε τις πλευρές σε αλουμινόχαρτο κρατώντας την πλευρά του κρέατος προς τα επάνω. Επιστρέψτε στο φούρνο και ψήνετε για επιπλέον 1 1/2 έως 2 ώρες.

Αφαιρέστε προσεκτικά τα πλευρά από το φύλλο αλουμινίου. Σερβίρετε με σάλτσα μπάρμπεκιου στο πλάι.