Πώς να μαγειρεύουν τα στήθη κοτόπουλου στη σχάρα με αλουμινόχαρτο

Ανασηκώστε το φαγητό κάμπινγκ σε ένα νέο επίπεδο με το μαγείρεμα στήθη κοτόπουλου τυλιγμένα σε φύλλο αλουμινίου στο σπιτικό σχάρα σας. Το αλουμινόχαρτο όχι μόνο μειώνει το χάος, αλλά επιταχύνει επίσης τον χρόνο μαγειρέματος και διατηρεί το τρυφερό κοτόπουλο σφραγίζοντας την υγρασία. Προσθέστε μερικά καρυκεύματα και μερικά λαχανικά για ένα πλήρες γεύμα σε ένα πακέτο.

Προθερμάνετε τη σχάρα σε μέτρια υψηλή θερμότητα. Προετοιμάστε δύο φύλλα φύλλου αλουμινίου μεγέθους 18 ίντσες κατά 24 ίντσες. Τοποθετήστε τα φύλλα μαζί για ανθεκτικότητα.

Τοποθετήστε ένα αποξηραμένο στήθος κοτόπουλου χωρίς κόκαλα σε κάθε συσσωρευμένο ζεύγος φύλλων αλουμινόχαρτου, τοποθετώντας το κοτόπουλο στη μία πλευρά του φύλλου. Προσαρμόστε τα στήθη κοτόπουλου καλά με τα επιθυμητά καρυκεύματα, όπως αλάτι, πιπέρι, σκόνη σκόρδου, πιπέρι λεμονιού ή καρύκευμα mesquite. Προσθέστε λαχανικά, όπως καρότα, κρεμμύδι, κολοκυθάκια ή πιπεριές, ή μια σάλτσα, αν θέλετε.

Αναδιπλώστε την άλλη πλευρά του φύλλου του φύλλου πάνω από το κοτόπουλο για να δημιουργήσετε μια τσέπη. Αναδιπλώστε τις εξωτερικές άκρες πάνω από δύο ή τρεις φορές για να κάνετε στεγανή σφράγιση.

Τοποθετήστε τα πακέτα αλουμινίου στην προθερμασμένη σχάρα σχάρας και μαγειρέψτε για 15 έως 20 λεπτά, γυρίζοντας μία φορά. Αφαιρέστε τα πακέτα από τη σχάρα και εισάγετε προσεκτικά ένα θερμόμετρο κρέατος μέσα από τα πακέτα και μέσα στα στήθη κοτόπουλου. Το κοτόπουλο γίνεται όταν το θερμόμετρο διαβάσει 165 F. Αφήστε το κοτόπουλο να ξεκουραστεί για πέντε λεπτά πριν το κόψετε.