Πώς να μαγειρεύουν φτερά γαλοπούλας στο φούρνο με σούπα campbell

Η σούπα του Campbell μπορεί να δοκιμάσει εξαιρετικά σερβιρισμένα με κράκερ, αλλά εδώ και πολύ καιρό είναι ένα μυστικό όπλο για την παρασκευή κρεμώδη ψημένα πιάτα πουλερικών, όπως φτερούγες γαλοπούλας. Οι δύο πιο συνηθισμένες σούπες που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι κρέμα κοτόπουλου και κρέμα μανιταριού. Η σούπα σιγά-σιγά φυσαλίδες καθώς ψήνετε, συνδυάζοντας τις γεύσεις με τα φτερά της γαλοπούλας μαζί με μια υπόδειξη ζωμού ή γεύσης μανιταριών, ανάλογα με τον τύπο σούπας που χρησιμοποιείτε. Αυτό είναι ένα από εκείνα τα πιάτα που παίρνει λίγο προετοιμασία και βγαίνει απόλυτα κάθε φορά.

Στερεώστε τα φτερά της γαλοπούλας σε ένα ταψί και τα προετοιμάστε όπως θέλετε. Η σούπα πηγαίνει πολύ μακριά για να αρωματίσετε τα φτερά της γαλοπούλας, αλλά ίσως να τους τακτοποιήσετε τουλάχιστον με βασικό αλάτι και πιπέρι. Μασάζ το αλάτι και το πιπέρι στα φτερά, ισιώνοντας λίγο τα άκρα των πτερυγίων για να εξασφαλίσετε ότι τα μπαχαρικά θα διανεμηθούν στις πτυχές.

Βάλτε τη σούπα σε ένα μεγάλο μπολ ανάμειξης. Ένα ενιαίο μικρό κουτάλι σούπας είναι περισσότερο από αρκετό για ένα τετράγωνο ψητό πιάτο 8-9 ίντσας, αλλά μια μεγαλύτερη πανοραμική φτέρνα μπορεί να απαιτήσει δύο κουτάκια σούπας. Πρέπει να υπάρχει αρκετή σούπα για να καλύψετε πλήρως κάθε πτέρυγα.

Ανακατέψτε το γάλα και τα μπαχαρικά όπως το αλάτι και το πιπέρι στη σούπα, χρησιμοποιώντας ακριβώς αρκετό γάλα για να κάνετε τη σούπα λεία και εύκολη στην εξάπλωση. Οι κρεμώδεις σούπες του Campbell είναι συχνά παχιές και παγωμένες στο κουτάκι. Οι οδηγίες σούπας συχνά υποδεικνύουν την ανάμιξη ενός κουτιού γάλακτος για κάθε κουτάλι σούπας, αλλά δεν θα χρειαστείτε περισσότερο από 1/4 φλιτζάνι για να φτιάξετε τα φτερά της γαλοπούλας.

Ρίξτε το μείγμα σούπας πάνω στα φτερά και απλώστε το με μια σπάτουλα ώστε να καλύπτει ομοιόμορφα κάθε πτέρυγα. Τραβήξτε έξω τις άκρες των πτερυγίων λίγο για να μπορείτε να σπρώξετε τη σούπα στις πτυχές.

Προθερμάνετε το φούρνο στους 350 βαθμούς Φαρενάιτ και τοποθετήστε το ράφι στη μεσαία θέση. Καλύψτε τα φτερά της γαλοπούλας με αλουμινόχαρτο για να παγιδεύσετε τον ατμό μέσα για να μπορέσετε να μαγειρέψετε τα φτερά.

Ψήστε τα φτερά της γαλοπούλας για περίπου 2 ώρες ή μέχρι να φτάσουν σε μια εσωτερική θερμοκρασία των 165 F. Τοποθετήστε ένα θερμόμετρο κρέατος στο πιο παχύ κομμάτι των φτερών της γαλοπούλας χωρίς να χτυπήσετε το κόκκαλο. Ελέγξτε μερικά διαφορετικά πτερύγια γαλοπούλας σε διαφορετικά σημεία σε όλο το τηγάνι.

Αφαιρέστε τα φτερά της γαλοπούλας με λαβίδες για να τα κρατήσετε ανέπαφα. Το κρέας θα είναι τρυφερό, και θα μπορούσε εύκολα να γλιστρήσει από το οστό, αν επιλέξετε τα φτερά με ένα πιρούνι. Εάν θέλετε, σκουπίστε μερικά από τα μείγματα σούπας πάνω από τα φτερά για να τα χρησιμοποιήσετε ως κρεμώδη σάλτσα.