Πώς να μαγειρεύουν lunchmeat όταν είστε έγκυος

Το κρύο μεσημεριανό κρέας είναι ένα ακόμη πράγμα σε μια μακρά λίστα με πράγματα που σας λένε να αποφύγετε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Τα επεξεργασμένα κρέατα, όπως τα ζεστά σκυλιά και το lunchmeat, αποτελούν την απειλή της εισαγωγής επιβλαβών βακτηρίων στο ήδη υποβαθμισμένο σας σύστημα και πιθανόν να οδηγήσουν σε μια λοίμωξη γνωστή ως Listeriosis. Η Listeria monocytogenes είναι ένα κοινό βακτήριο που βρίσκεται σχεδόν παντού στη φύση και σκοτώνεται εύκολα με θερμότητα. Αυτό το βακτήριο μπορεί να αποτελέσει ένα δυνητικό πρόβλημα για την αναμενόμενη μητέρα και το παιδί, έτσι ώστε τα πράγματα μαγειρέματος, όπως το lunchmeat, να είναι σημαντικά για να αποφύγετε να αρρωστήσετε.

Πλένετε τα χέρια σας με ζεστό σαπουνόνερο και τα στεγνώνετε με μια καθαρή πετσέτα για να αποτρέψετε την εξάπλωση μικροβίων κατά το χειρισμό των τροφίμων.

Πάρτε το μεσημεριανό από τη συσκευασία του και τοποθετήστε το σε ένα πιάτο.

Τοποθετήστε την πλάκα στο φούρνο μικροκυμάτων και τοποθετήστε την σε υψηλή θερμοκρασία.

Μαγειρέψτε το μεσημεριανό κρέας στο φούρνο μικροκυμάτων για 30 δευτερόλεπτα έως 1 λεπτό ανάλογα με το πόσο θερμαίνετε. Κρατήστε προσεκτικά τα μάτια, καθώς μαγειρεύει.

Ελέγξτε τη θερμοκρασία του μεσημεριανού κρέατος με θερμόμετρο κρέατος. Το Lunchmeat πρέπει να θερμανθεί στους 165 βαθμούς Fahrenheit για να σκοτώσει τα παράσιτα και τα βακτηρίδια προτού να είναι ασφαλές να καταναλώσει.

Αφαιρέστε το μείγμα από το φούρνο μικροκυμάτων για άμεση χρήση.