Πώς να μεγαλώνουν τα μαλλιά που έχουν υποστεί χημική επεξεργασία

Οι χημικώς επεξεργασμένες τρίχες έχουν τροποποιηθεί με χημικές διαδικασίες, όπως περμανάντ, χρωματισμό και χαλαρωτικά. Επειδή αυτά τα πράγματα μεταβάλλουν τα μαλλιά μόνιμα, πρέπει να μεγαλώσετε τα μαλλιά σας για να αφαιρέσετε τελείως τα αποτελέσματα. Παρόλο που μπορείτε να αποχρωματίσετε τα μαλλιά σας στην αρχική τους απόχρωση, μπορεί να εμφανιστεί ξεθωριασμός, πράγμα που θα έχει ως αποτέλεσμα μια ομοιόμορφη εμφάνιση. Ο καλύτερος τρόπος για να αποκατασταθεί η τρίχα πίσω στην παρθένα κατάσταση είναι να αναπτυχθεί έξω.

Perms και χαλαρωτικά

Σταματήστε να περνάτε ή να χαλαρώσετε και να πάρετε μια καλή κοπή μαλλιών που θα αφαιρέσει πολλά από τα χημικά επεξεργασμένα άκρα. Επιλέξτε ένα νέο στυλ που ενσωματώνει πολλά στρώματα για να αφαιρέσετε περισσότερα μαλλιά χωρίς να αφαιρέσετε το μήκος.

Χρώμα

Στυλ που περιποιείται τα μαλλιά με την εφαρμογή ριζοβολίας ρίζας απευθείας στη βάση των μαλλιών σας και ξήρανση τα μαλλιά κατ ‘ευθείαν από το κεφάλι σας. Καθαρίστε ευθείες μερίδες ή ισιώστε σγουρές μερίδες για να εξομαλύνετε την υφή των μαλλιών σας.

Κόψτε τουλάχιστον 1 ίντσα από τα μαλλιά κάθε έξι έως οκτώ εβδομάδες για να αφαιρέσετε σταδιακά χημικά επεξεργασμένα τμήματα μαλλιών.

Σταματήστε να χρωματίζετε τα μαλλιά σας και να αλλάζετε το χτένισμα. Αφαιρέστε αρκετές ίντσες από τα μαλλιά σας και προσθέστε στρώματα για να αφαιρέσετε τα χρωματιστά τμήματα των μαλλιών αν είναι δυνατόν.

Σαμπουάν και μαλλιά κατάστασης με σαμπουάν και κλιματιστικό ενισχυμένο με χρώμα, προσαρμοσμένο στο φυσικό χρώμα των μαλλιών σας. Χρησιμοποιήστε σαμπουάν και βελτιωτικά χρώματος για να αποφύγετε το ξεθώριασμα του χρώματος και ακόμη και το χρώμα των μαλλιών ενώ τα μαλλιά σας μεγαλώνουν.

Αφαιρέστε ένα υγιές κομμάτι μαλλιών κάθε έξι έως οκτώ εβδομάδες κατά τη διάρκεια της τακτικής σας περιποίησης.