Πώς να πάρετε τακτοποιήστε γρήγορα ως εφηβική κορίτσι στο σπίτι

Η άσκηση στο σπίτι μπορεί να είναι αρκετά επωφελής για μια εφηβική κοπέλα που θέλει να τακτοποιηθεί γρήγορα. Η ιδιωτικότητα της δικής σας κρεβατοκάμαρας, του γκαράζ ή του σπιτιού σας δίνει τη δυνατότητα να εστιάσετε στη σωστή φόρμα και στις κατάλληλες τεχνικές, καθώς προετοιμάζεστε. Επιπλέον, είναι πιο βολικό να ασκείστε στο σπίτι, επειδή δεν περνάτε χρόνο αναζητώντας την παρουσίαση και ταξιδεύετε στο γυμναστήριο, δίνοντάς σας περισσότερο χρόνο για να ταιριάζει. Αφού ολοκληρώσετε την εκπαίδευση, μπορείτε να ντους και να πάτε στο σχολείο, να κάνετε την εργασία σας, να πάτε στη δουλειά ή να ξεκινήσετε τις δουλειές σας.

Αερόβια Άσκηση

Χρησιμοποιήστε την τηλεόραση και το DVD player ή τον υπολογιστή σας. Αίτηση ασκήσεων DVD και αερόβια πάγκο βήμα για δώρα όταν ρωτήθηκε “Τι θέλετε για τα γενέθλιά σας;” Συμπληρώστε μια αερόβια άσκηση DVD μετά το σχολείο στην κρεβατοκάμαρά σας αν αυτό είναι όπου είστε πιο άνετα επειδή παίρνει ένα πολύ μικρό χώρο και Ένας πάγκος βημάτων μπορεί να ωθηθεί κάτω από το κρεβάτι σας όταν δεν το χρησιμοποιείτε. Άσκηση στα DVD δύο ημέρες την εβδομάδα για μία ώρα, δημιουργώντας την καρδιαγγειακή σας αντοχή αν χρειαστεί.

Προπόνηση αντίστασης

Επωφεληθείτε από τον εξοπλισμό καρδιο που οι γονείς σας μπορεί να έχουν καλύψει με ρούχα κάπου στο σπίτι σας. Χρησιμοποιήστε τον διάδρομο ή το ελλειπτικό για να εκτελέσετε 30 λεπτά μέτρια έντονης άσκησης, δημιουργώντας την αερόβια σας δύναμη, κάνετε αυτή την προπόνηση μια μέρα την εβδομάδα.

Ευκαμψία

Χρησιμοποιήστε μια καρδιομηχανή για εκπαίδευση κατά διαστήματα, βελτιώνοντας την ικανότητά σας να ασκείτε έντονα για μικρό χρονικό διάστημα. Άσκηση σε δύσκολο επίπεδο για 30 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια μείωση της έντασης για δύο λεπτά για να πιάσετε την αναπνοή σας. Συνεχίστε να εναλλάσσετε μεταξύ σκληρότερων και ευκολότερων διαστημάτων για ένα σύνολο 20 λεπτών.

Ενσωματώστε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα αντοχής για να βελτιώσετε τη μυϊκή σας δύναμη και τη μυϊκή σας αντοχή δύο ημέρες την εβδομάδα. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν δύο έως τρεις ημέρες μεταξύ κάθε συνεδρίας κατάρτισης αντίστασης.

Χρησιμοποιήστε αλτήρες και έναν πάγκο άσκησης για να εκπαιδεύσετε όλους τους μυς του σώματός σας, κάνοντας αλτήρες με αλτήρα και αλτήρες με μύγες για το στήθος σας · αλυσίδες με ένα βραχίονα και αλτήρες για την πλάτη σας · σταθερά σκάλες και σούμο για τα πόδια σας · μπούκλες αλτήρα Οι μπούκλες συγκέντρωσης για τους δικέφαλους, οι επεκτάσεις του triceps στον αλτήρα και τα τρικεφάλια για τα πλάτη των βραχιόνων, οι πλάτες των ώμων στον αλτήρα και η πλάγια ανύψωση για τους ώμους σου και οι κρίσιμες στιγμές για τους κοιλιακούς μυς σου.

Εκτελέστε ένα σετ κάθε άσκησης για 10 επαναλήψεις χωρίς να ξεκουράζεστε ανάμεσα σε ομάδες για το πρώτο σας κύκλωμα. Συμπληρώστε τα τρία συνολικά κυκλώματα, στηρίζοντας για ένα έως δύο λεπτά μεταξύ κάθε κυκλώματος.

Εστίαση στους κάτω μυς του σώματός σας αφού ασκηθείτε στον διάδρομο, ελλειπτικό ή κάνετε αερόμπικ με τετρακέφαλο, hamstrings, εσωτερικούς μηρούς, εξωτερικούς μηρούς, γλουτούς, κάτω πλάτη και βόλτες.

Τεντώστε όλους τους μυς σας στο τέλος της περιόδου άσκησης αντίστασης, χρησιμοποιώντας τα ίδια τμήματα κατώτερου σώματος, προσθέτοντας τεντώματα για το στήθος, την πλάτη, τους ώμους, τις κοιλιακές κοιλότητες, τους δικέφαλους μυς και τα τρικέφαλα.

Συμπληρώστε τέσσερις επαναλήψεις ανά τέντωμα. Κρατήστε κάθε έκταση για 30 δευτερόλεπτα για να βελτιώσετε την ευελιξία σας