Πώς να παραγγείλετε ένα σουτιέν με ένα στήθος μεγαλύτερο από το άλλο

Το ψώνια σουτιέν είναι κάτι που οι γυναίκες συχνά φοβούνται, ειδικά αν είναι δύσκολο να ταιριάζουν. Υπάρχουν αρκετές προκλήσεις για την τοποθέτηση σουτιέν, αλλά ένα από τα πιο συνηθισμένα είναι πώς να ταιριάζουν και τα δύο στήθη όταν κάποιος είναι κάπως μεγαλύτερος ή μικρότερος από τον άλλο. Υπάρχουν πολλές πιθανές λύσεις σε αυτό το πρόβλημα, οι οποίες μπορούν να σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις καμπύλες σας, να εξαλείψετε οποιαδήποτε ορατή διαφορά ανάμεσα στα στήθη και να κρατήσετε την εμφάνισή σας όσο το δυνατόν καλύτερα.

Καθορίστε το σουτιέν σας

Πριν μπορέσετε να παραγγείλετε ένα σουτιέν, πρέπει να καθορίσετε το μέγεθος σουτιέν. Ο ευκολότερος τρόπος για να υπολογίσετε το μέγεθος της σουτιέν σας είναι να μετρήσετε, ενώ φοράτε την καλύτερη σουτιέν σου, κάτω από το στήθος και στο μεγαλύτερο μέρος της προτομής. Γυρίστε το μετρητή υποβόσπισης μέχρι τον πλησιέστερο ζυγό και αφαιρέστε τη μέτρηση από τη μέτρηση πλήρους προτομής. Η διαφορά μεταξύ των δύο αριθμών παρέχει το μέγεθος του κυπέλλου σας. Αφήστε 1 ίντσα ανά μέγεθος φλιτζανιού, έτσι μια διαφορά 3 ίντσας είναι ένα C-κύπελλο, ενώ μια διαφορά 5 ιντσών είναι ένα DD-κύπελλο. Η στρογγυλεμένη μέτρηση υποβόσπισης είναι η μέτρηση της μπάντας σας, αλλά μερικές γυναίκες θα είναι πιο άνετες κινούνται μέχρι ένα μέγεθος μπάντας και κάτω ένα μέγεθος κυπέλλου για μια πιο χαλαρή ζώνη. Ακόμη και με μια διαφορά στο μέγεθος μεταξύ των στήθη σας, αυτό θα σας δώσει ένα σημείο εκκίνησης για την παραγγελία σουτιέν.

Πηγαίνετε για Stretch

Μια από τις ευκολότερες επιλογές για τις γυναίκες με σχετικά μικρή διαφορά στο μέγεθος είναι να επιλέξουν ένα σουτιέν που κατασκευάζεται σε βαμβακερό, σατέν ή άλλα συνθετικά. Αυτά τα σουτιέν μπορεί να μην παρέχουν τόσο μεγάλη υποστήριξη, αλλά μπορούν εύκολα να χωρέσουν μικρές διαφορές μεγέθους. Ενώ θα πρέπει να αγοραστούν πιο σύνθετα σουτιέν για να ταιριάζουν στο μεγαλύτερο στήθος, τα ελαστικά σουτιέν σε ένα ελαφρώς μικρότερο μέγεθος μπορεί να λειτουργούν καλύτερα. Τα Bras με τέντωμα είναι μια ιδανική λύση για τις μικρότερες γυναίκες με σκισίματα, όμως λειτουργούν καλύτερα υπό casual ενδυμασία.

Μορφοποιημένα κύπελλα

Τα καλουπιακά σουτιέν ή τα μπλουζάκια προσφέρουν μια πρακτική λύση για τις γυναίκες που πρέπει να ταιριάζουν σε διαφορετικό μέγεθος στήθους. Αυτά τα σουτιέν παρέχουν αρκετό σχήμα και κάλυψη για να αποκρύψουν τυχόν διαφορές μεγέθους και μπορεί, σε περίπτωση μικρών διαφορών στο μέγεθος, να μην απαιτούν τίποτα περισσότερο. Επιλέξτε ένα σουτιέν που ταιριάζει καλύτερα σε αυτό το μεγαλύτερο στήθος, χρησιμοποιώντας το μέγεθος από τις μετρήσεις σας. Αν χρειαστεί, προσθέστε ένα μικρό κοτσάκι κάτω από το μικρό στήθος για να δημιουργήσετε μια ομαλή σιλουέτα. Οι γυναίκες με σημαντική διαφορά μεγέθους μπορεί να επιθυμούν να πειραματιστούν με την παραγγελία πολλών μεγεθών κυπέλλων και την επιστροφή εκείνων που δεν ταιριάζουν.

Push-Up Bras

Μια εκπληκτική λύση για την ασυμμετρία είναι να επιλέξετε ένα σουτιέν push-up με αφαιρούμενα μαξιλάρια. Ενώ το σουτιέν μπορεί να μην είναι πρακτικό για κάθε μέρα, σε πολλές περιπτώσεις μπορείτε απλά να αφαιρέσετε το μαξιλάρι από τη μεγαλύτερη πλευρά και να το αφήσετε στη θέση του στη μικρότερη πλευρά για να δημιουργήσετε ένα ζυγό. Αυτή η λύση λειτουργεί καλύτερα για το D-cup και τις μικρότερες προτομές.

Mastectomy Bras

Εάν η διαφορά στο μέγεθος είναι αρκετά ακραία ή είναι το αποτέλεσμα της χειρουργικής επέμβασης στο στήθος, ένα σουτιέν μαστεκτομής μπορεί να προσφέρει άνεση, στήριξη και χώρο για μια μορφή μαστού. Αυτά τα σουτιέν είναι επίσης σχεδιασμένα για να είναι μαλακά και άνετα, ιδιαίτερα ενάντια στον τρυφερό ιστό ουλής.