Πώς να σταματήσετε την κατανάλωση οπτάνθρακα

Αντιμετωπίστε το · η Coca-Cola δεν είναι μια βασική ομάδα τροφίμων ούτε έχει καμία θρεπτική αξία εξαγοράς. Είναι ένας συνδυασμός στοιχείων – κιτρικό οξύ, ζάχαρη και καφεΐνη με μερικά εκχυλίσματα φρούτων και χρωματισμό καραμέλας – που σβήνουν τα δόντια σας, τρεμοπαίζουν τα νεύρα σας και σας βάζουν στο δρόμο για διαβήτη τύπου 2, καρδιαγγειακά προβλήματα και άλλα δυσάρεστα προβλήματα. Η απόκτηση του οπτάνθρακα, με το ένα-δύο γροθιά ζάχαρης και καφεΐνης, απαιτεί την ίδια αποφασιστικότητα για να επιβιώσει η απόσυρση όπως κάθε άλλο εθισμό. Και συγκεντρώνει παρόμοια οφέλη.

Αναγνωρίστε τα σημάδια της εξάρτησης. Εάν πρέπει πάντα να έχετε οπτάνθρακα στο ψυγείο, πίνετε ένα ή περισσότερα Coke καθημερινά ή δεν μπορείτε να πάτε για δύο ημέρες χωρίς να κατευθυνθείτε προς το μηχάνημα αυτόματης πώλησης, είστε γαντζωμένοι. Εκτός αν αποδεχθείτε αυτό το γεγονός, ποτέ δεν θα ξεπεράσετε την επιθυμία σας για ένα ακόμη κοκ.

Ελέγξτε την επιθυμία. Ξεχάστε την κρύα γαλοπούλα. Παρακολουθήστε την πρόσληψη σας για μια εβδομάδα και μειώστε την κατά το ήμισυ. Μόλις οι πονοκέφαλοι αρχίσουν να μειώνονται, κόψτε τη λήψη σας στο μισό και πάλι. Μόλις φτάσετε σε μια συνήθεια μίας ημέρας, αρχίστε να μετράτε μέχρι την εβδομάδα έως ότου μπορέσετε να περάσετε έξι πακέτα το μήνα.

Αντικαταστήστε το αναψυκτικό του Coke με πιο θρεπτικά ή καλοήθη αντικείμενα. Κρατήστε ένα κουτί από κύβους ή σταφύλια στο ψυγείο για να τροφοδοτήσετε την ανάγκη για γλυκά και ενυδατώστε επίσης. Πίνετε παγωμένο τσάι από μια κανάτα πράσινου τσαγιού που ετοιμάζετε κάθε πρωί. Πίνετε καθαρό νερό για να παραμείνει ενυδατωμένο – η καφεΐνη και η ζάχαρη επηρεάζουν την απορρόφηση νερού από το σώμα. Αποφύγετε να προσθέτετε ζάχαρη στο τσάι, αντ ‘αυτού δοκιμάστε λεμόνι ή μέντα. Ζητήστε απλό παγωμένο τσάι στα εστιατόρια.

Προσδιορίστε τις σκανδάλες που ξεκινούν το ταξίδι στο ψυγείο ή τη μηχανή σόδα για έναν οπτάνθρακα και αντικαταστήστε μια άλλη συμπεριφορά που δίνει σημασία στην απόφασή σας ή ίσως βάζει τα φρένα σε αυτό. Φορολογήστε τον εαυτό σας για κάθε οπτάνθρακα που αγοράζετε: Κάνετε κούμπωμα πριν καταναλώσετε έναν οπτάνθρακα. Παρακολουθήστε με ανταμοιβές: Βάλτε το κόστος των εβδομαδιαίων αγορών που δεν πραγματοποιούνται σε ένα βάζο και απολαύστε δείπνο στην Coca-Cola Co

Συνειδητά διανείμουν υδατάνθρακες κατά τη διάρκεια της ημέρας περιορίζοντας τις μερίδες και τρώγοντας πέντε ή έξι μικρά γεύματα αντί για τρία μεγάλα. Ξεκινήστε με ένα θρεπτικό πρωινό για να αποφύγετε την πτώση των 10 η ώρα που συχνά οδηγεί στο πρώτο Coke της ημέρας. Η εξάπλωση της κατανάλωσης τροφίμων σας μειώνει το σάκχαρο του αίματος και επιτρέπει λιγότερα ανοίγματα για πόθους.