Πώς να συνδυάσετε το μεταλλικό αλάτι και την προετοιμασία h για την κυτταρίτιδα

Η κυτταρίτιδα είναι λίπος που είναι ορατή ακριβώς κάτω από το δέρμα. Όταν οι ίνες κολλαγόνου στο δέρμα σπάσουν ή τεντώσουν, οι λιπαρές θύλακες μπορούν να διογκωθούν, δημιουργώντας την εμφάνιση της κυτταρίτιδας σε πορτοκαλί φλούδα. Μια θεραπεία ομορφιάς από το βιβλίο “Θάλεια:! Belleza!” Χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό του παρασκευάσματος Η και μεταλλικά άλατα για να μειώσει προσωρινά την εμφάνιση της κυτταρίτιδας. Το δραστικό συστατικό στο παρασκεύασμα Η είναι η φαινυλεφρίνη HCl, ένας αγγειοσυσπαστικός παράγοντας που συρρικνώνει προσωρινά τα αιμοφόρα αγγεία. Τα ορυκτά άλατα μπορούν να βοηθήσουν μειώνοντας την περίσσεια του νερού στο δέρμα και ελαχιστοποιώντας την διόγκωση της κυτταρίτιδας. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η προσωρινή θεραπεία είναι μια χρήση που δεν έχει επισημανθεί στο Παρασκεύασμα Η και δεν υποστηρίζεται από τον κατασκευαστή.

Ρίξτε 3 κύπελλα μεταλλικών αλάτων σε 4 φλιτζάνια ζεστό νερό βρύσης στο μπολ. Περιστρέψτε το νερό με το χέρι σας προσθέτοντας τα μεταλλικά άλατα. Εάν διαλύονται όλοι οι κρύσταλλοι, προσθέστε επιπλέον 1 φλιτζάνι μεταλλικά άλατα. Αυτό θα παράγει ένα συμπυκνωμένο διάλυμα ορυκτού άλατος.

Τοποθετήστε τους επίδεσμους μέσα στο ζεστό διάλυμα μεταλλικού αλατιού και αφήστε τα να στεγνώσουν για 10 λεπτά. Αυτό θα εγχύσει τους επίδεσμους τανιστή με τα μεταλλικά άλατα.

Τρίψτε την αλοιφή παρασκευής H στις περιοχές του σώματός σας με κυτταρίτιδα, συνήθως στους μηρούς σας. Κρατήστε το τρίψιμο σε κυκλικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί καλά η κρέμα.

Αφαιρέστε τους επίδεσμους από το διάλυμα ορυκτού άλατος και σκουπίστε. Οι επίδεσμοι πρέπει να είναι υγροί, αλλά να μην στάζουν βρεγμένοι.

Τυλίξτε τους μηρούς σας με τους ελαστικούς επίδεσμους. Οι επίδεσμοι πρέπει να είναι άνετοι και όχι τόσο σφιχτοί ώστε να περιορίζουν την κυκλοφορία.

Καλύψτε τους επίδεσμους με ένα μόνο στρώμα πλαστικού περιτυλίγματος για να συγκρατήσετε την υγρασία και τη θερμότητα. Χαλαρώστε για 20 έως 30 λεπτά, στη συνέχεια αφαιρέστε το πλαστικό και τους επιδέσμους. Πλύνετε με το χέρι τους επίδεσμους με ήπιο σαπούνι, ξεπλύνετε και στη συνέχεια κρεμάστε για να στεγνώσετε.