Πώς να σχεδιάσετε ένα πάρτι γενεθλίων για έναν 90χρονο πατέρα

Γιορτάζοντας ένα πάρτι 90ου γενεθλίων είναι μια πραγματικά χαρούμενη ευκαιρία για έναν πατέρα. Η ζωή σχεδόν ενός αιώνα ζωής είναι ένα επίτευγμα και ένα ορόσημο άξιος σημείωσης. Ενώ κάθε γιορτή δεν πρέπει να είναι ένα πάρτι έκπληξη, θα πρέπει να κάνετε ό, τι μπορείτε για να γίνει μια ημέρα χωρίς άγχος για honoree γενεθλίων. Κάνετε ό, τι μπορείτε για να βεβαιωθείτε ότι ο celebrant δεν πρέπει να κάνει τίποτα παρά να εμφανιστεί και να απολαύσει την ξεχωριστή του μέρα. Όταν είστε 90 ετών, οποιοδήποτε σωματικό ή ψυχικό στρες μπορεί να είναι μια δυσάρεστη εμπειρία.

Ξεκινήστε το σχεδιασμό σας νωρίς για γιορτή των 90ων γενεθλίων. Ένα άτομο αποκτά πολλούς φίλους για πάνω από 90 χρόνια, και τα παιδιά των τιμηθέντων μπορεί να χρειαστεί να πάρουν το χρόνο τους μακριά από την εργασία τους και να κάνουν ταξίδια για να παρευρεθούν. Συμβουλευτείτε ταξιδιώτες των ξενοδοχείων ή κάνετε άλλες ρυθμίσεις διαμονής για αυτούς, αν μπορείτε.

Προγραμματίστε το κόμμα σας την καλύτερη στιγμή της ημέρας για όλους τους επισκέπτες. Ο ιστότοπος των Ειδικών Ομιλιών δείχνει ότι θα πρέπει να εξετάσετε τους ηλικιωμένους φίλους ή τους συγγενείς που δεν θα απολαμβάνουν να μείνουν αργά τη νύχτα. Θα είναι πιθανότατα πιο άνετα να ταξιδεύουν από και προς την τοποθεσία του πάρτι στο φως της ημέρας, ειδικά αν οδηγούν.

Διακοσμήστε την τοποθεσία του κόμματος με φωτογραφίες των παιδιών και ευχάριστες αναμνήσεις για την τιμή των γενεθλίων. Η ιστοσελίδα του My Party Planner εξηγεί ότι μαζί με παλιές φωτογραφίες και αναμνηστικά, μια τούρτα γενεθλίων φωτογραφιών ή ένα φουσκωτό Mylar των 90ων γενεθλίων είναι καλοί τρόποι να διακοσμήσετε τη θέση του κόμματος.

Υιοθετήστε ένα θέμα για το 90ο πάρτι γενεθλίων για να προσθέσετε κάποια πρωτοτυπία και αίσθηση στο γεγονός. Ο ιστότοπος Themed Party Ideas προτείνει την εποχή της δεκαετίας του ’40 ή μια οικογενειακή επανένωση ως πιθανά θέματα των 90ων γενεθλίων. Κάντε τις διακοσμήσεις, τα τρόφιμα και ακόμη και τον κώδικα ενδυμάτων όλα κατάλληλα για να καταγράψετε πραγματικά τη διάθεση και το θέμα του γεγονότος. Πολλοί επισκέπτες θα απολαύσουν να φορούν παλιομοδίτικα ρούχα και να τρώνε τα αγαπημένα τους τρόφιμα από άλλη εποχή.

Προσέξτε τον καιρό, καθώς πολλοί ηλικιωμένοι επισκέπτες θα είναι παρόντες, οι οποίοι μπορεί να μην είναι τόσο ανθεκτικοί όσο μερικοί άνθρωποι όταν πρόκειται για θερμότητα ή βροχή. Παροχή ανεμιστήρων και ψύξης στη θερμότητα, ή καταφύγιο εάν προσβλέπουμε στη βροχή.

Ρυθμίστε την ψυχαγωγία που οι ηλικιωμένοι επισκέπτες θα απολαύσουν σε ένα πάρτι 90 χρόνων. Ο ιστότοπος Themed Party Ideas προτείνει τα επιτραπέζια παιχνίδια όπως το Uno, τα ντόμινο, το Scrabble και τα πούλια ως καλές μορφές διασκέδασης με τα 90α γενέθλια.

Δημιουργήστε ένα βιβλίο επισκεπτών αναμνηστικών για το αγόρι γενεθλίων για να θυμάστε μια ξεχωριστή μέρα. Ζητήστε από τους φιλοξενούμενους να υπογράψουν το βιβλίο και να επικοινωνήσουν μαζί τους εκ των προτέρων για να συμπεριλάβουν στο βιβλίο οποιεσδήποτε φωτογραφίες μπορεί να έχουν για την τιμή των γενεθλίων. Έχετε τα παιδιά να τα παραδώσει ως δώρο γενεθλίων στον πατέρα τους στο τέλος της νύχτας.