Πώς να υγράνετε σκληρά cookies

Τα μπισκότα είναι μια τέτοια θεραπεία όταν είναι φρέσκα και υγρά, μασώμενα ή τραγανά, και μόνο νόστιμα. Αντιστρόφως, τα μπαγιάδες που έχουν γίνει σκληρά μπορεί να φαίνονται υπέροχα, αλλά δεν είναι τόσο ελκυστικά για τους γευστικούς πόρους. Ευτυχώς, μπορείτε να υγράνετε τα σκληρά, γεμάτα μπισκότα πριν τα φάτε με μερικές γρήγορες συμβουλές αναβίωσης που δεν απαιτούν εξειδικευμένο εξοπλισμό. Δηλαδή, εάν τα cookies διαρκέσουν αρκετά στο σπίτι σας για να γίνουν σκληρά.

Κόψτε ένα μήλο και τοποθετήστε μερικές φέτες στο αεροστεγές δοχείο μαζί με τα σκληρά μπισκότα σας. Η υγρασία από το μήλο μπορεί να δώσει νέα ζωή στα παγωμένα προϊόντα.

Αποθηκεύστε τα σκληρά μπισκότα σας σε μια πλαστική τσάντα φερμουάρ με μια φέτα ψωμιού. Αφήστε τα μπισκότα να καθίσουν όλη τη νύχτα για να υγρανθούν πριν από το φαγητό. Ο τύπος του χρησιμοποιούμενου ψωμιού, άσπρο, σιτάρι ή πολλών κόκκων, δεν έχει σημασία.

Σκουπίστε τα σκληρά μπισκότα με το ατμό τους στο φούρνο μικροκυμάτων. Ρυθμίστε τα μπισκότα σε μια πλάκα με μικροκύματα και γεμίστε μια κούπα με νερό. Ρυθμίστε και τα δύο αντικείμενα στο φούρνο μικροκυμάτων και σβήστε το για 30 δευτερόλεπτα έως 1 λεπτό. Ελέγξτε την απαλότητα των μπισκότων και ατμό τους για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα, εάν είναι απαραίτητο.

Τυλίξτε τα μπαγιάδες σε μια υγρή πετσέτα χαρτιού και τα βάζετε σε φούρνο μικροκυμάτων για 10 δευτερόλεπτα.