Πώς να υπερασπιστείς εναντίον ενός γρήγορου ποδοσφαιριστή

Οι γρήγοροι ποδοσφαιριστές είναι σε θέση να σπριντ, να κόβουν και να διασχίζουν το πεδίο, καθιστώντας τους πιο δύσκολο να υπερασπιστούν. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε βαθμολογία στον τερματοφύλακα σας. Μπορείτε να λάβετε μέτρα για να βελτιώσετε την ταχύτητα και τις αμυντικές ικανότητές σας.

Κατασκευάστε την αντοχή σας μέσω της καρδιαγγειακής άσκησης. Στην ιδανική περίπτωση, παίζουν παιχνίδια μικρής όψης ποδοσφαίρου ή cross-train με το άλμα ή το κολύμπι.

Εκτελέστε την εκπαίδευση ευκινησίας, η οποία μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε την ικανότητά σας να κόβετε, να σταματάτε και να χειρίζεστε σε όλο το γήπεδο ποδοσφαίρου. Τρέξτε γύρω από τους κώνους, μέσω σκαλοπατιών ταχύτητας και σκάλες πάνω και κάτω.

Κρατήστε τα μάτια σας σε έναν γρήγορο ποδοσφαιριστή ανά πάσα στιγμή. Εστίαση στην μπάλα και την κατεύθυνση της μετάβασης. Ακούστε τους συμπαίκτες σας για την παράκαμψη για συμβουλές.

Να είστε έτοιμοι για τον εισβολέα να κάνει ένα λάθος. Η ταχύτητα του επιτιθέμενου μπορεί να τον αναγκάσει να ξεπεράσει την μπάλα. Επωφεληθείτε από αυτή την κατάσταση, ειδικά αν είστε λίγα βήματα πίσω από τον επιτιθέμενο.

Αυξήστε την πίεση στον εισβολέα σας όταν είστε κοντά του. Μπορεί να πάρει τον παίκτη να χάσει την μπάλα πριν απογειωθεί γρήγορα.

Σταθείτε στις μπάλες των ποδιών σας. Αποφύγετε να στέκεστε επίπεδη όταν περιμένετε να εισέλθει ένας εισβολέας στην αμυντική σας ζώνη.