Πώς να φροντίζετε για τα ωραία, σγουρά μαλλιά

Η φροντίδα για τα ωραία σγουρά μαλλιά μπορεί να είναι μια από τις πιο δύσκολες προκλήσεις για τους κομμωτές και εκείνους που ζουν μαζί τους. Τα προϊόντα για τα μαλλιά μπορούν εύκολα να φορέσουν τα μαλλιά για να κάνουν ακόμη πιο δύσκολο να τα διαχειριστούν. Ταυτόχρονα, αφήνοντας τα μαλλιά φυσικά χωρίς προϊόντα συνήθως οδηγεί σε πεταλούδες. Η χρήση των σωστών προϊόντων και των καλύτερων μορφών μαλλιών είναι απαραίτητη για την αποτελεσματική φροντίδα για τα ωραία, σγουρά μαλλιά.

Κρατήστε τα μαλλιά σας σύντομα ή όχι περισσότερο από το μήκος των ώμων. Το βάρος των μακριών μαλλιών τραβά μαλλιά κάτω, καθιστώντας πιο δύσκολο να διαχειριστεί. Πάρτε μια περικοπή που είναι μικρότερη από κάτω, με τα μακρύτερα μαλλιά στην κορυφή για να προσθέσετε το σώμα.

Χρωματίστε τα μαλλιά σας. Το χρώμα των μαλλιών προσθέτει όγκο σε κάθε άξονα μαλλιών καθώς σκληραίνει τις επιδερμίδες. Τα σκούρα χρώματα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά για τα ωραία σγουρά μαλλιά επειδή τα ξανθά και τα ελαφρύτερα χρώματα μπορούν να κάνουν τα μαλλιά να φαίνονται διαφανή.

Πλύνετε τα μαλλιά σας τουλάχιστον κάθε δεύτερη μέρα για να αποφύγετε τη συσσώρευση προϊόντων. Το μασάζ που παίρνετε όταν πλένετε τα μαλλιά σας μπορεί επίσης να αναζωογονήσει και να γεμίσει τις τρίχες των μαλλιών. Μασάζ το κεφάλι σας όλη την ημέρα για να κρατήσει το αίμα που κυκλοφορεί στους άξονες των μαλλιών.

Χρησιμοποιήστε μια πολύ μικρή ποσότητα ενός ελαφρού κοντίσιονερ, ή κολλήστε σε ένα detangler αν κλιματιστικό βάρη μαλλιά σας πάρα πολύ πάρα πολύ. Διανείμετε τα προϊόντα για τα μαλλιά ομοιόμορφα πάνω από το κεφάλι σας, έτσι ώστε να μην πάρετε πάρα πολύ buildup σε μια περιοχή. Τρίψτε τα μαλλιά σας σε τρία ή τέσσερα μέρη για να προσθέσετε πηκτωματοποιητές, ποντίκια ή στυλάκια στυλ.

Εστιάστε το στεγνωτήρα μαλλιών σας στις ρίζες όταν στυλάρετε τα μαλλιά σας. Χρησιμοποιήστε μια ώθηση ρίζας ή εφαρμόστε μους στο ρίζες για να προσθέσετε ένταση χωρίς να ζυγίζετε τα υπόλοιπα μαλλιά σας. Στρέψτε το στεγνωτήριο απευθείας στις ρίζες ολόκληρου του κεφαλιού σας. Κρατήστε το στεγνωτήριο τουλάχιστον 6 έως 8 ίντσες μακριά από την περιοχή για να αποφύγετε την υπερβολική ξήρανση.