Πώς να φτιάξετε ένα άλας epsom συμπίεση

Τα άλατα Epsom περιέχουν μαγνήσιο, το οποίο μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση του πόνου και της φλεγμονής των τραυματισμών, όπως διαστρέμματα και στελέχη. Κάντε ένα συμπλήρωμα άλατος Epsom για να μειώσετε τον πόνο στους πονάριους μύες ή για να βοηθήσετε στην ανακούφιση του πόνου από τους μώλωπες. Το Νοτιοδυτικό Συμβούλιο Νευροπαθητικής Ιατρικής και Επιστημών Υγείας συστήνει να χρησιμοποιηθούν συμπιεσμένα άλατα Epsom για να αφαιρεθεί ο πόνος και το πρήξιμο των δαγκωμάτων και των τσιμπήματα εντόμων. Μια συμπίεση προσφέρει μια εναλλακτική λύση όταν δεν μπορείτε να απολαύσετε ένα λουτρό άλατος Epsom για κάποιο λόγο.

Μετρήστε 8 oz. από νερό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απεσταγμένο νερό, αλλά το νερό της βρύσης θα λειτουργήσει επίσης. Ρίξτε σε ένα μπολ.

Ανακατέψτε σε 2 κουταλιές της σούπας. Epsom άλατα έως ότου διαλύονται όλα τα άλατα.

Βυθίστε ένα πρέκι στο αλάτι Epsom και στο διάλυμα νερού. Αφαιρέστε το υφάσμα από το νερό και πιέστε το πλεόνασμα νερού. Το ύφασμα πρέπει να είναι υγρό, αλλά δεν στάζει.

Τοποθετήστε το πανί στην περιοχή που θέλετε να αντιμετωπίσετε. Αφήστε το να παραμείνει στη θέση του για 20 λεπτά. Επανατοποθετήστε το πανί στο διάλυμα άλατος Epsom εάν ξεκινήσει να στεγνώσει. Το δέρμα απορροφά τα άλατα Epsom. Μια μελέτη του Πανεπιστημίου του Μπέρμιγχαμ έδειξε ότι η εμβάπτιση σε άλατα Epsom αύξησε τα επίπεδα του μαγνησίου και των θειικών αλάτων στο αίμα – τα κύρια δραστικά συστατικά στα άλατα Epsom.