Πώς να χάσετε την κυτταρίτιδα σε 2 εβδομάδες

Η κυτταρίτιδα είναι αποθέματα λίπους χωρισμένα σε διαμερίσματα τύπου κηρήθρας. Χρειάζεστε αποθέματα λίπους για να τροφοδοτείτε ενέργεια για τις προπονήσεις σας και να δώσετε ένα μαξιλάρι για το σώμα. Όταν τα κελιά σε αυτά τα καταστήματα υπερτερούν εκείνων που χρησιμοποιείτε, αρχίζετε να βλέπετε την κυτταρίτιδα ακριβώς κάτω από το δέρμα. Ενώ δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από το σώμα σας από κυτταρίτιδα, μπορείτε να μειώσετε την εμφάνισή σας. Η γενετική διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στο πώς είναι ορατή η κυτταρίτιδα, αλλά μπορεί να μειώσετε κάπως την προβολή αυτή σε δύο εβδομάδες, ανάλογα με το πόσο γρήγορα καίτε λίπος.

Εκτελέστε 20 έως 30 λεπτά καρδιαγγειακής άσκησης τουλάχιστον τρεις ημέρες την εβδομάδα για να καψετε το λίπος ως καύσιμο και να μειώσετε την εμφάνιση της κυτταρίτιδας. Αυξήστε την άσκησή σας σε καθημερινή προπόνηση για να δείτε τα ταχύτερα αποτελέσματα. Άσκηση σε επίπεδο έντασης που είναι 70 έως 80 τοις εκατό του μέγιστου καρδιακού ρυθμού σας, λέει το Αμερικανικό Συμβούλιο για την Άσκηση. Υπολογίστε αυτό αφαιρώντας την ηλικία σας από 220 και πολλαπλασιάζοντας το αποτέλεσμα κατά 0,70 και 0,80.

Επιλέξτε καρδιαγγειακές ασκήσεις που είναι ρυθμικές κινήσεις πλήρους σώματος, όπως περπάτημα, ποδηλασία, πατινάζ, αναρρίχηση σκαλοπατιών, χορός, κολύμβηση και κωπηλασία. Συμπεριλάβετε μια ποικιλία ασκήσεων για να τονώσετε τα αποθέματα λίπους σας για να καψετε έναν υψηλότερο αριθμό θερμίδων.

Χρησιμοποιήστε εργαλεία αντίστασης για να κάνετε μια προπόνηση συνολικού σώματος τρεις ημέρες την εβδομάδα. Αυτό θα κάψει τις θερμίδες και θα σφίξει τους μύες για να μειώσει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας. Εκτελέστε ένα έως τρία σύνολα οκτώ έως 12 επαναλήψεων μιας άσκησης για κάθε κύρια ομάδα μυών, συμπεριλαμβανομένων των ώμων, της πλάτης, του στήθους, των βραχιόνων, του πυρήνα, των ισχίων και των ποδιών. Ξεκουραστείτε για μια ημέρα μεταξύ των προπονήσεων.

Τρώτε μια δίαιτα χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά που περιλαμβάνει φρούτα, λαχανικά, χαμηλά λιπαρά γαλακτοκομικά, άπαχα κρέατα, δημητριακά ολικής αλέσεως, φασόλια και αυγά. Μειώστε την πρόσληψη ζαχαρούχων τροφίμων όπως τα μπισκότα και τα κέικ.