Πώς να ψήνουν κατεψυγμένα & προσυσκευασμένα κοτόπουλο

Το κοτόπουλο είναι ένα εξαιρετικά θρεπτικό και ευπροσάρμοστο φαγητό πλούσιο σε σίδηρο, μαγνήσιο, κάλιο και ψευδάργυρο, 3 oz. Έχουν περίπου 24 γραμμάρια πρωτεΐνης. Εάν τρώγεται χωρίς δέρμα, περιέχει λιγότερο από 2 γραμμάρια λίπους. Πολλές ποικιλίες κοτόπουλου έρχονται κατεψυγμένες, προσυσκευασμένες, προετοιμασμένες και έτοιμες να μαγειρέψουν, πράγμα που σας επιτρέπει να προετοιμάσετε ένα υγιεινό γεύμα χωρίς πολύ κόπο. Προσθέστε μια σαλάτα στον κήπο και το καστανό ρύζι για ένα καλά στρογγυλεμένο γεύμα ή δείπνο.

Προθερμάνετε το φούρνο σας στους 425 βαθμούς Φ.

Τοποθετήστε την επιθυμητή ποσότητα κοτόπουλου σε ένα φύλλο ψησίματος. Τοποθετήστε το κοτόπουλο έτσι ώστε να υπάρχει χώρος γύρω από όλα τα κομμάτια, για να βεβαιωθείτε ότι όλες οι πλευρές μαγειρεύονται ομοιόμορφα.

Τοποθετήστε το φύλλο ψησίματος στο φούρνο σας και μαγειρέψτε για 18-22 λεπτά.

Αφαιρέστε το ψημένο κοτόπουλο από το φούρνο όταν τελειώσει το μαγείρεμα. Αφήστε το να κρυώσει για δύο έως τρία λεπτά πριν το σερβίρετε.

Ρυθμίστε την επιθυμητή ποσότητα κοτόπουλου σε μια ασφαλής πλάκα με μικροκύματα.

Τοποθετήστε το πιάτο κοτόπουλου στο φούρνο μικροκυμάτων σας και μαγειρέψτε ψηλά. Ο χρόνος μαγειρέματος εξαρτάται από το συγκεκριμένο φούρνο μικροκυμάτων, ωστόσο οι οδηγίες που ακολουθούν είναι ένα λεπτό, 30 δευτερόλεπτα έως δύο λεπτά για ένα φιλέτο κοτόπουλου, δύο λεπτά έως δύο λεπτά, 30 δευτερόλεπτα για δύο φιλέτα κοτόπουλου και τρία λεπτά για τρία φιλέτα κοτόπουλου. Το κοτόπουλο θα πρέπει να αποψυχθεί εντελώς και να ζεσταθεί μέχρι να τελειώσει το μαγείρεμα.

Μαγειρέψτε στον φούρνο

Μαγειρέψτε σε φούρνο μικροκυμάτων

Αφαιρέστε το ψημένο κοτόπουλο από το φούρνο μικροκυμάτων όταν τελειώσετε το μαγείρεμα. Αφήστε το κοτόπουλο να κρυώσει για ένα έως δύο λεπτά πριν το σερβίρετε.