Πώς να ψήνουν μαύρη corvina

Η Corvina είναι γνωστή για το άσπρο, τρυφερό και λεπτόκοκκο κρέας της. Πρόκειται για ένα ευπροσάρμοστο ψάρι, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές διαφορετικές προετοιμασίες. Εμπορικοί ψαράδες το επιδιώκουν με άσχημο τρόπο και οι κοραλλιογενείς αλιεύονται σε ορισμένες περιοχές. Η λευκή κορώνα – που ονομάζεται επίσης λευκή λαβράκι, corvina blanca, ή βασιλιάς croaker – είναι μέλος της οικογένειας Sciaenidae. Οι μπριζόλες Corvina είναι παχύτερες από τα φιλέτα και κρατάμε καλά σε ένα εύρωστο μείγμα μπαχαρικών. Το μαύρισμα της κορώνας είναι μια θαυμάσια μέθοδος για το χειρισμό των ψαριών, καθώς η καπνιστικότητα της σχάρας προσθέτει στη λεπτή γεύση του ψαριού.

Προθερμάνετε τη σχάρα σας σε μέτρια φωτιά.

Συνδυάστε τα παρακάτω καρυκεύματα: πάπρικα, αλάτι σκόρδου, θυμάρι, μαύρη πιπεριά και κόκκινη πιπεριά, για να δημιουργήσετε ένα τρίψιμο από μπαχαρικά.

Λιώνουμε αργά το βούτυρο σε μια μικρή κατσαρόλα, μέχρι να λιώσει. Ρίξτε το λιωμένο βούτυρο σε ένα μπολ.

Βυθίστε κάθε κομμάτι ψαριού στο βούτυρο και στη συνέχεια ψεκάστε το με το μείγμα μπαχαρικών.

Τοποθετήστε τα ψάρια στη σχάρα και ψήστε τις ψαριές για 3 έως 4 λεπτά, καλύπτονται με καπάκι. Γυρίστε το ψάρι με μια σπάτουλα, στη συνέχεια μαγειρέψτε για 3 με 4 λεπτά στην άλλη πλευρά.

Σερβίρετε κάθε μαύρη μπριζόλα κοκκίνι με πασπαλίζουμε άνηθο πάνω από την κορυφή και συνοδεύετε τη λεμονιά σφήνα.