Πώς να ψήνουν μπάρμπεκιου φτερά dings

Τα πτερύγια κοτόπουλου είναι ένας φθηνός τρόπος τροφοδοσίας ενός πλήθους. Είτε ψήνετε, τηγανίζετε, ψήνετε ή τα μαλακώνετε σε σάλτσα βουβάλου είτε τα περιστρέφετε με σάλτσα μπάρμπεκιου, σχεδόν εξασφαλίζετε ότι δεν έχετε υπολείμματα. Το ψήσιμο φτερούγας κοτόπουλου στο φούρνο με σάλτσα μπάρμπεκιου σας δίνει ένα νόστιμο κύριο μάθημα για την οικογένεια ή χωρίς ορεκτικό ορεκτικό για την ημέρα του παιχνιδιού. Μπορείτε να απολαύσετε τη γεύση του μπάρμπεκιου όλο το χρόνο χωρίς να ψήνετε ψησταριές.

Προθερμάνετε το φούρνο στους 375 βαθμούς Φαρενάιτ. Ξεπλύνετε καλά το κοτόπουλο με κρύο νερό. Καθαρίστε το κοτόπουλο με χαρτοπετσέτες. Τοποθετήστε την πτέρυγα κοτόπουλου στην πλάκα κοπής και απλώστε την πτέρυγα κοτόπουλου, κόβοντας τα κόκαλα στους αρμούς εάν είναι απαραίτητο. Κόψτε το πτερύγιο κοτόπουλου με το εργαλείο κοπής κρέατος για να αφαιρέσετε την άκρη του πτερυγίου και για να χωρίσετε τη μεσαία άρθρωση από το κουνουπιέρα. Απορρίψτε την άκρη του πτερυγίου και τοποθετήστε τη μεσαία άρθρωση και το drumette σε μπολ μεσαίου μεγέθους. Συνεχίστε να κόβετε και να διαχωρίζετε όλα τα φτερά κοτόπουλου.

Πασπαλίστε τα ξεχωριστά πτερύγια κοτόπουλου με σκόνη σκόρδου, αλάτι σέλινο, μαύρο πιπέρι και σκόνη τσίλι. Πετάξτε για να καλύψετε τα μπαχαρικά ομοιόμορφα. Αφήνω στην άκρη.

Στερεώστε το ταψί σας με ένα μεγάλο φύλλο φύλλου κασσίτερου. Βεβαιωθείτε ότι καλύπτεται ολόκληρο το κάτω μέρος του τηγανιού. Ψεκάστε προσεκτικά το φύλλο με σπρέι μαγειρέματος.

Τοποθετήστε τα φτερά κοτόπουλου στον φούρνο. Ψήστε για μια ώρα, γυρίζοντας τα πτερύγια κοτόπουλου μία φορά σε χρόνο μαγειρέματος 1/2 ώρας.

Αφαιρέστε τα πτερύγια κοτόπουλου από το φούρνο. Αποστραγγίστε το υπερβολικό λίπος. Καλύψτε τα πτερύγια των πτερυγίων με τη σάλτσα μπάρμπεκιου, στρέφοντας την στο χέρι.

Γυρίστε το φούρνο για ψήσιμο. Τοποθετήστε φτερούγες κάτω από το κοτόπουλο. Πετάξτε για πέντε λεπτά. Αφαιρέστε από το φούρνο, γυρίστε το πτερύγιο και βράστε για άλλα πέντε λεπτά.