Πώς να ψήνουν στήθος κοτόπουλου χωρίς κόκαλα σε ιταλικό ντύσιμο

Η εμφιαλωμένη ιταλική σαλάτα σαλάτας μετατρέπει τα χωρίς κόκαλα, χωρίς δέρμα στήθη κοτόπουλου σε ένα γευστικό κύριο πιάτο χωρίς να το πνίξει σε λίπος. Όχι μόνο είναι το κοτόπουλο προ-κομμένο σε βολικά κομμάτια, ο έτοιμος ντύσιμο εμπνέει ήπια γεύση του με μια σειρά από βότανα, καρυκεύματα και ένα μείγμα από λάδι και ξύδι που διαφορετικά θα σας πάρει ώρες για να μαζέψετε και να προετοιμάσετε. Σε αντίθεση με την προετοιμασία και το ψήσιμο ολόκληρου του κοτόπουλου ή την παρασκευή μιας μαρινάδας από το μηδέν, αυτή η μέθοδος μπορεί να πάρει ένα γευστικό γεύμα στο τραπέζι σε ελάχιστο χρόνο.

Χρησιμοποιήστε τις λαβίδες για να μεταφέρετε προσεκτικά τα στήθη κοτόπουλου σε ένα μεγάλο μπολ, τοποθετώντας τα κομμάτια όσο πιο μακριά μπορείτε.

Ανακινήστε καλά το μπουκάλι ιταλικής σαλάτας και ρίξτε το επιθυμητό ποσό πάνω από το κοτόπουλο. Περίπου 1/2 έως 3/4 φλιτζάνια ιταλική επίδεσμο απαιτείται για 1 1/2 κιλά κοτόπουλο ή τέσσερις μεσαίου μεγέθους στήθος. Χρησιμοποιήστε περισσότερο ή λιγότερο dressing για να ταιριάξετε τα γούστα σας.

Γυρίστε τα κομμάτια κοτόπουλου για να τα επικαλύψετε ομοιόμορφα. Καλύψτε το μπολ σφιχτά με πλαστικό περιτύλιγμα.

Ψύξτε το κοτόπουλο για περίπου 1 έως 3 ώρες, γυρίζοντας κάθε τόσο συχνά για να εξασφαλίσετε ότι και οι δύο πλευρές του κοτόπουλου είναι επικαλυμμένες.

Προθερμάνετε το φούρνο σας στους 350 βαθμούς Φαρενάιτ. Επωάστε το ταψί σας με ψεκασμό μαγειρέματος. Μεταφέρετε τα στήθη κοτόπουλου ένα προς ένα από το μπολ στο ταψί σε ένα μόνο στρώμα. Μην αφήνετε τα κομμάτια κοτόπουλου να αγγίζουν για να εξασφαλιστεί ομοιόμορφο ψήσιμο. Απορρίψτε την αχρησιμοποίητη μαρινάδα.

Ψήνετε το κοτόπουλο για περίπου 30 λεπτά ή έως ότου οι χυμοί τρέξουν καθαρά και δεν είναι πλέον ροζ.