Πώς να ψήνουν τα φιλέτα bluegill

Το Bluegills είναι διασκεδαστικό και εύκολο να πιάσει, νόστιμο και μια πολύ καλή πηγή πρωτεϊνών. Κάθε μερίδα 3 ουγκιές συνεισφέρει 42 τοις εκατό της καθημερινής σας πρωτεΐνης απαίτηση και, εάν μαγειρεύετε τα ψάρια με υγιή συστατικά, πολύ λίπος. Όπως και με πολλούς άλλους τύπους ψαριών, το τηγάνισμα είναι ένας κοινός τρόπος να μαγειρεύετε τα καθημερινά σας αλιεύματα, αλλά δεν είναι η μόνη μέθοδος. Το ψήσιμο είναι ένας τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι τα φιλέτα bluegill παραμένουν μια νόστιμη πηγή πρωτεϊνών χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά.

Παναρισμένο

Προθερμάνετε το φούρνο σας στους 350 βαθμούς Φαρενάιτ. Καλύψτε ένα φύλλο ψησίματος με ένα λεπτό στρώμα φυτικού ελαίου ψεκασμού.

Τραβηγμένο

Συνδυάστε τα ψίχουλα ψωμιού, το τυρί παρμεζάνα, το μαϊντανό, την ρίγανη, το βασιλικό, την πάπρικα και το πιπέρι σε ένα μπολ μίξης. Ρίξτε το αποβουτυρωμένο γάλα σε ξεχωριστό μπολ.

Ξεπλύνετε τα φιλέτα bluegill κάτω από κρύο τρεχούμενο νερό. Πετάξτε τα στεγνά με χαρτοπετσέτες.

Πιάστε κάθε φιλέτο με λαβίδες. Βουτήξτε πρώτα το φιλέτο στο αποβουτυρωμένο γάλα, στη συνέχεια στο μείγμα ψωμιού ψωμιού. Τοποθετήστε το φιλέτο στο φύλλο ψησίματος.

Τοποθετήστε το φύλλο ψησίματος στο φούρνο. Ψήστε τα φιλέτα bluegill για περίπου 20 λεπτά ή έως ότου τα ψάρια ξεφυλλίσουν εύκολα όταν τρέχετε ένα πιρούνι πάνω από τις κορυφές.

Προθερμάνετε το φούρνο σας σε 400 βαθμούς Φαρενάιτ. Καλύψτε ένα φύλλο ψησίματος με μια λεπτή επίστρωση ψεκασμού φυτικού ελαίου.

Συνδυάστε τα ψίχουλα ψωμιού, το τυρί παρμεζάνα, το μαϊντανό, την ρίγανη, το βασιλικό, την πάπρικα και το πιπέρι σε ένα μπολ μίξης. Ανακατέψτε σε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο.

Ξεπλύνετε τα φιλέτα bluegill κάτω από κρύο τρεχούμενο νερό. Πετάξτε τα στεγνά με χαρτοπετσέτες.

Τοποθετήστε τα φιλέτα bluegill στο φύλλο ψησίματος με την πλευρά του δέρματος προς τα κάτω. Βουρτσίστε την κορυφή κάθε φιλέτου με ιταλικό ντύσιμο χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, χρησιμοποιώντας μια βούρτσα ψιλοκομίσματος.

Διαδώστε περίπου 1 κουταλιά της σούπας ψωμί ψωμί πάνω από την κορυφή του κάθε φιλέτο.

Ψήστε τα φιλέτα για 6 έως 8 λεπτά ή έως ότου τα ψάρια ξεφυλλίσουν εύκολα όταν τρέχετε ένα πιρούνι πάνω από τις κορυφές.