Πώς να ψήνουν τα φτερά γαλοπούλας της ψυχής

Χαλαρωτικό, θρεπτικό και φθηνό, η προέλευση της σπιτικής μαγειρεμένης ψυχής έγκειται στις πρώιμες αφρικανικές αμερικανικές μαγειρικές παραδόσεις που χρησιμοποίησαν τρόφιμα που άλλα έτειναν να απορρίψουν. Πιάτα όπως ψημένα φτερά γαλοπούλας μετατράπηκαν από την κατάργηση της κατάστασης στα αλμυρά γεύματα, συμπληρώνονται από λαχανικά που καλλιεργούνται στην αυλή, φρούτα και θηράματα που συγκεντρώθηκαν από την άγρια ​​φύση και πολλά καρυκεύματα. Δημιουργήστε τη δική σας σύγχρονη έκδοση ψυχής με φτερά γαλοπούλας, η οποία σήμερα μπορεί να βρεθεί κατάλληλα στο παντοπωλείο, στις αγορές αγροτών ή στο τοπικό κατάστημα κρεοπωλείων.

Τραβήξτε έξω και απορρίψτε τυχόν μικρά pinfeathers που μπορεί ακόμα να συνδεθούν με τις φτερούγες γαλοπούλας. Ξεπλύνετε τα φτερά κάτω από δροσερό νερό, χτυπήστε τα στεγνά με χαρτοπετσέτα και τα βάζετε σε ένα μόνο στρώμα σε μια μεγάλη πλάκα.

Αναμείξτε μαζί ένα συνδυασμό από 1 έως 2 κουταλιές της σούπας. Του αλατιού καρυκεύματος και 1 έως 2 κουταλιές της σούπας. Σκόνης σκόρδου. Το καρύκευμα πουλερικών, το αποξηραμένο θυμάρι, η μαύρη πιπεριά και το κανονικό επιτραπέζιο αλάτι μπορούν να συμπεριληφθούν στο μείγμα καρυκεύματος σε ποσότητες που κυμαίνονται από ένα τσίμπημα έως ένα πλήρες κουταλάκι του γλυκού, το καθένα, ανάλογα με τις γευστικές σας προτιμήσεις.

Πασπαλίστε το μίγμα καρυκεύματος ελαφρά πάνω από τα φτερά της γαλοπούλας, επιτρέποντας περίπου 1/4 έως 1/2 κουταλάκι του γλυκού. Ανά πτέρυγα. Γυρίστε τα φτερά πάνω και πασπαλίστε στην άλλη πλευρά με παρόμοιο ποσό καρυκευμάτων.

Επαλείψτε ένα μεγάλο γυάλινο ταψί με ένα μη-κολλητικό σπρέι μαγειρέματος. Τοποθετήστε τα καρυκεύματα σε ένα μόνο στρώμα στο τηγάνι. Τοποθετήστε περίπου μια κουταλιά της σούπας νερό ανά φτερό στο κάτω μέρος του τηγανιού.

Λιώνουμε 3 έως 4 κουταλιές της σούπας. Του βουτύρου στο φούρνο μικροκυμάτων. Ανακατέψτε 2 έως 3 κουταλιές της σούπας. Χυμού λεμονιού στο βούτυρο. Ψεκάστε το μισό από το μείγμα πάνω από τα φτερά, τοποθετώντας το υπόλοιπο στην άκρη μέχρι αργότερα.

Καλύψτε το τηγάνι με αλουμινόχαρτο και τοποθετήστε το στο φούρνο. Ψήστε φτερά γαλοπούλας για 2 ώρες στους 250 έως 275 βαθμούς Φαρενάιτ.

Αφαιρέστε το τηγάνι από το φούρνο και αφαιρέστε το φύλλο από την κορυφή. Ψιλοκόψτε το μίγμα βουτύρου και χυμού λεμονιού που απομένει πάνω από τα φτερά της γαλοπούλας.

Επιστρέψτε το τηγάνι στο φούρνο, ακάλυπτο. Γυρίστε τη ζέστη έως 350 μοίρες. Ψήστε τα πτερύγια για 15 έως 20 λεπτά ή έως ότου είναι βαθύ χρυσό καφέ.