Πώς να ψήνουν τις προσφορές

Το κοτόπουλο, αυτό το δημοφιλές πτηνό αυλής, μπορεί να μαγειρευτεί με διάφορους τρόπους. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να τηγανίζετε, να ψήνετε, να ψήνετε και ακόμη και να το ψήνετε. Το ίδιο ισχύει και για τις προσφορές, οι οποίες είναι κομμάτια από κρέας στήθος κοτόπουλου κομμένο σε λωρίδες – ένα από τα αγαπημένα μεταξύ των παιδιών. Οι προσφορές κοτόπουλου ψησταριάς θεωρούνται πιο υγιεινή από το τηγάνισμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις προσφορές κοτόπουλου στη σχάρα σε σαλάτες ή ως την κύρια πρωτεΐνη ενός γεύματος. Μια κοινή εσφαλμένη αντίληψη είναι ότι χρειάζεστε μια εξωτερική σχάρα, ωστόσο, χάρη στη σύγχρονη ευκολία, μπορείτε να πάρετε τα ίδια αποτελέσματα σε εσωτερικούς χώρους.

Πλύνετε τις προσφορές κοτόπουλου με ζεστό τρεχούμενο νερό. Κάνετε αυτό και για τις προσφορές κοτόπουλου φρεσκοκομμένες και εκείνες που έρχονται προσυσκευασμένες.

Ρίξτε δύο φλιτζάνια μαριναρίσματος σε μια τσάντα με φερμουάρ εάν σκοπεύετε να μαριναρίσετε τις προσφορές. Τοποθετήστε τις προσφορές στην τσάντα και σφραγίστε την. Τοποθετήστε την τσάντα με τις προσφορές μαρινάτας και κοτόπουλου στο ψυγείο και αφήστε την να καθίσει για τουλάχιστον 30 λεπτά. Όσο περισσότερο επιτρέπετε στις προσφορές να μαριναριστούν, τόσο το καλύτερο. Μπορείτε επίσης να παραλείψετε αυτό το βήμα εάν επιλέξετε να μη μαριναίνετε τις προσφορές.

Προετοιμάστε τη σχάρα. Εάν χρησιμοποιείτε μια εσωτερική ψησταριά, συνδέστε τη σχάρα στην πρίζα τοίχου και αφήστε τη να ζεσταθεί. Αν χρησιμοποιείτε εξωτερική ψησταριά, ετοιμάστε τη σχάρα όπως συνήθως. Για μια σχάρα με κάρβουνο, αφήστε τη φλόγα να σβήσει τελείως και τα κάρβουνα να αρχίσουν να γίνονται λευκά πριν τοποθετήσετε κάποιο φαγητό στη σχάρα.

Ψεκάστε τη σχάρα με λάδι για να αποτρέψετε την προσκόλληση των προσφορών.

Χρησιμοποιήστε λαβίδες για να αφαιρέσετε τις προσφορές από την τσάντα της μαρινάδας. Τοποθετήστε τις προσφορές στη σχάρα και πασπαλίστε με την επιλογή του καρυκεύματος.

Αφήστε τους διαγωνισμούς να μαγειρεύουν έως ότου η πλευρά που βλέπει προς τη σχάρα είναι ελαφρώς καφέ. Αυτό πρέπει να διαρκέσει περίπου 5 λεπτά σε μια εσωτερική σχάρα και 7 έως 10 λεπτά σε εξωτερική σχάρα, ανά πλευρά. Ανακατέψτε τις προσφορές και πασπαλίστε την πλευρά προς τα πάνω με καρύκευμα. Αφήστε τις προσφορές να τελειώσουν το μαγείρεμα. Σύμφωνα με το USDA, οι προσφορές κοτόπουλου πρέπει να έχουν ελάχιστη εσωτερική θερμοκρασία 165 βαθμών Fahrenheit και θα πρέπει να έχουν ένα χρυσό καφέ χρώμα και στις δύο πλευρές.

Αφαιρέστε τις προσφορές από τη σχάρα και τοποθετήστε τις σε μια καθαρή πλάκα. Σερβίρισμα.