Πώς να ψήσει μπριζόλα σε ένα εργοδηγό

Το μαγείρεμα μιας μπριζόλας σε μια εσωτερική ψησταριά George Foreman δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερο και είναι ιδανικό για κατοίκους διαμερισμάτων και για άλλους που δεν θέλουν να ξεσπάσουν την παραδοσιακή σχάρα. Μπορεί να μην έχει την ίδια καπνιστή γεύση, αλλά οι πινακίδες ψησταριάς του σφραγιστή θα δημιουργήσουν ένα ξεχωριστό χορτάρι στο μπριζόλα σας. Επιπλέον, η λοξή του θέση βοηθά στην απομάκρυνση του ανεπιθύμητου λίπους από τη μπριζόλα, ιδανική για όσους παρακολουθούν στενά την πρόσληψη θερμίδων τους. Μπορείτε να ψήσετε οποιοδήποτε είδος μπριζόλας που προτιμάτε, αλλά το ποσό που μπορείτε να μαγειρέψετε κάθε φορά εξαρτάται από το συγκεκριμένο μέγεθος της ψησταριάς σας.

Ψεκάστε τις πλάκες της σχάρας του Foreman με ψεκασμό ψεκασμού και γυρίστε την για προθέρμανση για 5 λεπτά.

Κόψτε τη μπριζόλα με κάθε περίσσεια λίπους και φροντίστε να τα προτιμήσετε με αλάτι, πιπέρι και άλλα καρυκεύματα, όπως το κιμά και τα αποξηραμένα βότανα, όπως θεωρείτε κατάλληλα. Μπορείτε επίσης να βουρτσίζετε τη μπριζόλα με μια μαρινάδα με βάση το ελαιόλαδο.

Τοποθετήστε τη μπριζόλα στην κάτω πλάκα της σχάρας του Foreman και κλείστε το καπάκι. Αφήνουμε τη μπριζόλα να μαγειρεύει για 7 έως 9 λεπτά, μέχρις ότου αποξηραθεί καλά από έξω και έχει φτάσει σε μια εσωτερική θερμοκρασία τουλάχιστον 145 βαθμών Φαρενάιτ, όπως συνιστά η FoodSafety.gov, δίνοντάς σου μια μπριζόλα μέσης θερμοκρασίας. Σερβίρετε ζεστό.