Πώς οι μεγαλύτεροι διαγωνιζόμενοι που χάνουν δεν πηγαίνουν από άσκηση για άσκηση για ώρες την ημέρα;

Οι διαιτολόγοι και οι λάτρεις της απώλειας βάρους μπορούν να αναπτύξουν μια σχέση αγάπης / μίσους με την πραγματική εκπομπή “The Biggest Loser” της NBC. Ενώ η επίδειξη είναι εμπνευσμένη για όσους θέλουν να χάσουν βάρος και να αλλάξουν τη ζωή τους, μπορεί επίσης να απογοητευθούν να μην επιτύχουν μεγάλα αποτελέσματα κάθε εβδομάδα όπως οι διαγωνιζόμενοι. Ορισμένοι διαγωνιζόμενοι πηγαίνουν από τους σοβαρά παχύσαρκους μέχρι να γλιστρήσουν κατά τη διάρκεια των 12 εβδομάδων στο ράντσο, με ελάχιστη έως καμία εμπειρία με την άσκηση. Οπλισμένοι με μια λεγεώνα εκπαιδευτών, επαγγελματιών του ιατρικού τομέα και εξοπλισμού, η διατροφή και η άσκηση γίνεται όλη η ζωή του συμμετέχοντος κατά τη διάρκεια της παράστασης.

Βλέπετε τον Jillian, τον Bob, τον Brett και τον Cara να εκπαιδεύουν τους διαγωνιζόμενους στην τηλεόραση, αλλά δεν βλέπετε τους επαγγελματίες που εργάζονται με τους αγωνιζόμενους πίσω από τα σκηνικά, όταν οι κάμερες δεν κυλούν. Δεδομένου ότι η φήμη της επίδειξης εξαρτάται από την ικανότητα των διαγωνιζόμενων να χάσουν βάρος, τους δίνεται κάθε ευκαιρία να το κάνουν. Έχοντας προσωπικούς εκπαιδευτές στο προσωπικό σχεδόν 24/7 σημαίνει ότι οι διαγωνιζόμενοι έχουν ένα-on-one ενθάρρυνση και προσωπικά σχέδια προσαρμοσμένα στις συγκεκριμένες ανάγκες και τις ικανότητές τους για την καλύτερη απώλεια βάρους επιτυχία.

Το μεγαλύτερο Ranch Loser είναι μια εγκατάσταση κατασκευασμένη και συντηρημένη με μοναδικό σκοπό την απώλεια βάρους. Οι διαγωνιζόμενοι δεν έχουν εργασία, οικογενειακούς ή άλλους χρονικούς περιορισμούς. Για το χρόνο τους στο ράντσο, είναι αφιερωμένοι στην άσκηση όλη μέρα, κάθε μέρα. Χωρίς τις συνήθεις διακοπές που οι περισσότεροι άνθρωποι θα έχουν ενώ ασκούν στο σπίτι, οι διαγωνιζόμενοι έχουν πρόσβαση σε ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο 24/7. Έχοντας όλο τον εξοπλισμό στα χέρια τους, το κάνει εύκολο να ασκηθείτε και να ξεκινήσετε την οικοδόμηση αντοχής για μεγαλύτερη απώλεια βάρους.

Ενώ η γενική σύσταση είναι να χάσετε βάρος με ρυθμό 1 έως 2 λίβρες. Ανά εβδομάδα, οι διαγωνιζόμενοι “Οι μεγαλύτεροι χαμένοι” ήταν γνωστοί ότι έπεφταν έως και £ 26. ανά εβδομάδα. Πριν πιστεύετε ότι μπορείτε να κάνετε τα ίδια με υγιή αποτελέσματα, θυμηθείτε ότι όλοι οι διαγωνιζόμενοι παρακολουθούνται σε μεγάλο βαθμό από ένα εκτεταμένο ιατρικό προσωπικό που παρακολουθεί τους διάφορους τύπους τακτικής απώλειας βάρους και διατροφής που κάθε αγωνιζόμενος χρησιμοποιεί για να ρίξει λίρες και να θέσει μεγάλους αριθμούς κάθε εβδομάδα.

Οι διαγωνιζόμενοι κάνουν σημαντικές βελτιώσεις στη διατροφή τους κατά τις πρώτες εβδομάδες στο ράντσο. Όταν μια δίαιτα είναι πρακτικά κομμένη στα μισά, ας πούμε, από 3.000 θερμίδες έως 1.500 θερμίδες ημερησίως, επιταχύνει τη διαδικασία απώλειας βάρους. Αυτή η ξαφνική απώλεια βάρους συχνά ωθεί τους διαγωνιζόμενους να ασκήσουν ακόμη πιο δύσκολο, παρά το μέγεθος ή την εμπειρία τους με την άσκηση στο παρελθόν. Αυτή η διατροφή διατηρείται καθ ‘όλη τη διάρκεια της λήψης, έτσι ο θερμικός περιορισμός συνδυάζεται με την έντονη άσκηση για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και την καλύτερη τηλεόραση.

Προσωπικοί εκπαιδευτές

Εγκαταστάσεις άσκησης

Ιατρική φροντίδα

Θρέψη